Καλάθι ανακύκλωσης TRIO

Καλάθι ανακύκλωσης TRIO

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 376 Καλάθι ανακύκλωσης TRIO

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που φέρει τρία καλάθια κυλινδρικού σχήματος από γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα διακοσμημένο με οπές και πυθμένα με διάτρητο γαλβανισμένο χαλύβδινο φύλλο για την αποστράγγιση των βρόχινων νερών. Η κορυφή του ορθοστάτη είναι εφοδιασμένη με σταχτοδοχείο από μικρο-διάτρητη πλάκα για το σβήσιμο των τσιγάρων.  Κάθε καλάθι είναι εφοδιασμένο με καπάκι και μια μεταλλική πλάκα που υποδεικνύει τον τύπο της συλλογής σκουπιδιών. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  σκούρο γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για τον ορθοστάτη και μπλε, άσπρο και κίτρινο χρώμα για κάθε καλάθι. Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης CLEAN

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 326 Καλάθι ανακύκλωσης CLEAN

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που στην κορυφή του φέρει τρεις δακτυλίους με καπάκι  για την στερέωση της σακούλας και στην βάση κυκλική πλάκα με οπές για την αγκίστρωση στο έδαφος. Κάθε δακτύλιος φέρει μια μεταλλική πλάκα που υποδεικνύει τον τύπο της συλλογής σκουπιδιών. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  σκούρο γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για τον ορθοστάτη και μπλε, άσπρο και κίτρινο χρώμα για κάθε καλάθι.  Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης CLEAN ΜΑΧΙ

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 433 Καλάθι ανακύκλωσης CLEAN ΜΑΧΙ

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που στην κορυφή του φέρει τρεις δακτυλίους με καπάκι για την στερέωση της σακούλας και στην βάση τρία κυκλικά πλαίσια από γαλβανισμένο χαλύβδινο σωλήνα.  Κάθε δακτύλιος φέρει μια μεταλλική πλάκα που υποδεικνύει τον τύπο της συλλογής σκουπιδιών. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  σκούρο γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για τον ορθοστάτη και μπλε, άσπρο και κίτρινο χρώμα για κάθε δακτύλιο.  Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Κάδος ανακύκλωσης TRIPLE PIRRO

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 203-T Κάδος ανακύκλωσης TRIPLE PIRRO

Καλάθι ανακύκλωσης αστικού εξοπλισμού μοντέλο

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που φέρει τρία  καλάθια με καπάκι σε κυλινδρικό σχήμα από  γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα διακοσμημένα με στρόγγυλες οπές  και πυθμένα από διάτρητο φύλλο για την αποστράγγιση των όμβριων υδάτων. Σε κάθε καλάθι υπάρχει μια μεταλλική πλάκα που υποδεικνύει τον τύπο της συλλογής σκουπιδιών. Η εκκένωσή του γίνεται με την απελευθέρωση μιας βίδας Allen που επιτρέπει την εμπρόσθια περιστροφή του καλαθιού. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από σκούρο γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής. Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης CLEAN CON FISSAGGIO A MURO

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 326-Μ Καλάθι ανακύκλωσης CLEAN CON FISSAGGIO A MURO

Η δομή του αποτελείται από μια γαλβανισμένη χαλύβδινη βάση για στήριξη με οπές στον τοίχο και γαλβανισμένο χαλύβδινο κυκλικό δακτύλιο με καπάκι για την στερέωση της σακούλας.  Στο μπροστινό μέρος του δακτυλίου υπάρχει μια πλάκα αλουμινίου που υποδεικνύει τον τύπο της συλλογής σκουπιδιών. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  σκούρο γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για την βάση στήριξης και λευκό χρώμα για τον δακτύλιο. Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης POLIS QUADRUPLE

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 305 Καλάθι ανακύκλωσης POLIS QUADRUPLE

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που φέρει τέσσερα καλάθια κυλινδρικού σχήματος από γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα διακοσμημένο με ενισχυτικές νευρώσεις και πυθμένα με διάτρητο γαλβανισμένο χαλύβδινο φύλλο για την αποστράγγιση των βρόχινων νερών.  Κάθε καλάθι είναι εφοδιασμένο με μια μεταλλική πλάκα που υποδεικνύει τον τύπο της συλλογής σκουπιδιών. Η αγκίστρωσή του γίνεται με επέκταση στο υπέδαφος. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για τον ορθοστάτη και πράσινο χρώμα για τα καλάθια.  Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης TOBIA

Καλάθια Ανακύκλωσης

No G460 Καλάθι ανακύκλωσης TOBIA

Η δομή του αποτελείται από έναν εξωτερικό πλαίσιο από γαλβανισμένο χαλύβδινο φύλλο που διακοσμείται και στις δυο πλευρές με οπή σε σχήμα στυλιζαρισμένου σκύλου. Στην μπροστινή πλευρά φέρει πόρτα από γαλβανισμένο χαλύβδινο φύλλο με οπή για την εισαγωγή των απορριμμάτων, η οποία κλείνει πλήρως με πορτάκι για να αποφευχθεί η πιθανή διαρροή δυσάρεστων οσμών.  Η βάση του φέρει οπές για την αγκίστρωση στο έδαφος. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για το πλαίσιο και πράσινο χρώμα για το πορτάκι. Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης FIDO

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 347 Καλάθι ανακύκλωσης FIDO

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που στην βάση του φέρει κυκλική πλάκα με οπές για την αγκίστρωση στο έδαφος, ενώ στην κορυφή του φέρει ένα καλάθι κυλινδρικού σχήματος με καπάκι, το οποίο κλείνει πλήρως με ελατήριο για να αποφευχθεί η πιθανή διαρροή δυσάρεστων οσμών. Εξωτερικά του καλαθιού υπάρχει μεταλλική πινακίδα που υποδεικνύει το είδος των αποβλήτων που μπορεί να δεχτεί. Το καλάθι εσωτερικά φέρει δοχείο από PVC σχεδιασμένο για την υποδοχή σακούλας. Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από κίτρινο χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής για τον ορθοστάτη και το καλάθι και πράσινο χρώμα για το πορτάκι.  Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.

Καλάθι ανακύκλωσης FARMACI

Καλάθια Ανακύκλωσης

No 412-F Καλάθι ανακύκλωσης FARMACI

Η δομή του αποτελείται από έναν ορθοστάτη γαλβανισμένου χαλύβδινου σωλήνα που στην βάση του φέρει διακοσμητική γαλβανισμένη χαλύβδινη κυκλική φλάντζα που καλύπτει την οπή στο έδαφος που δημιουργείται για την αγκίστρωσή του, καθώς επίσης και από καλάθι κυλινδρικού γαλβανισμένου χαλύβδινου φύλλου. Στην κορυφή του καλαθιού υπάρχει καπάκι που με την ανύψωσή του επιτρέπει την εισαγωγή των αποβλήτων. Το καπάκι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εμποδίζεται η ανάκτηση των αποβλήτων από τη στιγμή που εισάγονται στον κάδο. Η εκκένωση του κάδου μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την χρήση κλειδιού. Το καλάθι εσωτερικά φέρει δοχείο από PVC σχεδιασμένο για την υποδοχή σακούλας. Εξωτερικά του κάδου υπάρχει μεταλλική πινακίδα που υποδεικνύει το είδος των αποβλήτων που μπορεί να δεχτεί.  Το βασικό φινίρισμα αυτού του προϊόντος χαρακτηρίζεται από  σκούρο γκρι χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής και λευκό χρώμα για το καπάκι του κάδου.  Ο πελάτης μπορεί ακόμα να ζητήσει διαφορετικό φινίρισμα επιλεγμένο από τα χρώματα RAL.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εταιρείας.